/

Glaswerk en servies van bedrukkingen voorzien

Als ondernemer zijnde wil je de concurrentie te allen tijde de baas blijven. Dit doe je in de basis door een unieke dienst of een onderscheidend product aan te bieden. Maar er is meer waarmee jij je kunt onderscheiden. Schenk de koffie voor jouw zakenrelaties bijvoorbeeld in koffiekopjes met jouw logo erop. Of serveer in de horeca de drankjes in mooie bedrukte glazen. Gegarandeerd dat deze unieke bedrukkingen jouw onderneming kracht bij zullen zetten. 

Bedrukte bierglazen in de horeca

Een bedrukking op een glas lijkt wellicht een onbelangrijk detail. Het gaat immers om het drankje en niet om het glas, toch? Dat zou je in eerste instantie wellicht denken. Maar niets is minder waar. De uiteindelijke smaakbeleving die iemand ervaart wordt mede bepaald door het glaswerk. Heb jij een eigen horecaonderneming? En schenk jij een biertje in een mooi bierglas met een unieke bedrukking erop? Dan zal de smaakbeleving van de gebruiker van het glas optimaal zijn. Schenk je daarentegen jouw drankjes in standaard glazen zonder bedrukkingen erop? Dan zal de uiteindelijke smaakbeleving minder zijn. Bierglazen bedrukken is dus zeker in de horeca onwijs waardevol. Het gaat uiteindelijk immers om de smaakbeleving die de klanten in jouw zaak ervaren. 

Glazen laten bedrukken

Heb jij een eigen onderneming, maar bevindt deze onderneming zich niet in de horecabranche? Dan denk je wellicht dat servies en/of glazen bedrukken voor jou niet relevant is. Maar dat is het wel! Ook voor ondernemers met een kantoorpand zijn bedrukkingen op glaswerk en/of servies waardevol. Heb je bijvoorbeeld op regelmatige basis belangrijke zakenrelaties over de vloer? Dan wil je uiteraard een professionele indruk maken. De professionaliteit die je uitstraalt wordt door verschillende factoren bepaald. Maar kleine details kunnen deze professionele uitstraling kracht bijzetten. Schenk daarom de koffie tijdens een vergadering in bedrukte kop en schotels. Je zult hiermee de professionele uitstraling van jouw onderneming versterken. 

Bedrukkingen van hoogwaardige kwaliteit

Wil jij als ondernemer zijnde investeren in jouw onderneming? Wil je de professionaliteit van jouw onderneming doortrekken in details? Dan bieden bedrukkingen op glaswerk en/of servies uitkomst. Zoals gezegd versterken de bedrukkingen de professionele uitstraling van jouw onderneming. En daarnaast zorgen ze voor een geoptimaliseerde smaakbeleving van de drankjes. Bedrukt servies en bedrukt glaswerk is voor ondernemers waardevol. Althans, dat kan het zijn. De bedrukkingen moeten er immers wel mooi uitzien. Gelukkig zijn de bedrukkingen van hoogwaardige kwaliteit. De bedrukkingen zullen niet na één wasbeurt al beschadigen. Het bedrukte servies en het bedrukte glaswerk is kras- en vaatwasmachinebestendig. Hierdoor gaat het bedrukte- glaswerk en servies langdurig mee.