EA en PopCap introduceren Plants vs. Zombies™ 3 voor Smartphones in Nederland

Plants vs. Zombies™ 3 voor Smartphones

Op donderdag 18 januari 2024 kondigden Electronic Arts en PopCap Studios, de ontwikkelaar van een van ’s werelds meest geliefde videogamefranchises, de lancering aan van het nieuwste deel in de PvZ-serie voor mobiele apparaten, getiteld Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia (PvZ3). Het spel wordt momenteel exclusief gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Australië en de Filipijnen, waardoor Nederlandse spelers nu al toegang hebben tot vrijwel het volledige spel.

Dit langverwachte nieuwe hoofdstuk keert terug naar de oorsprong en omarmt de vertrouwde gameplay van PvZ, waarbij het een toegankelijke ervaring biedt met een verhoogde strategische diepgang. Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia wordt later dit jaar wereldwijd beschikbaar.

De feedback van spelers wordt gebruikt voor verbetering

PvZ3 brengt een nieuw, episodisch verhaal waarin traditionele gevechten tussen planten en zombies opnieuw oplaaien. De gameplay neemt spelers mee door de eigenaardige wereld van Neighborville, buurt per buurt. De lancering vandaag stelt EA en PopCap Studios in staat feedback van spelers te verzamelen en de algehele ervaring te verbeteren voor de wereldwijde release. Verbeteringen omvatten het stroomlijnen van gevechten, het aanbieden van mogelijkheden voor spelers om hun eigen aangepaste versie van Neighborville te creëren, en het uitbreiden van de spelwereld met nieuwe achtergrondverhalen en personages.

Het gloednieuwe verhaal van PvZ3

Spelers ontrafelen het gloednieuwe verhaal van PvZ3 door tower defense-uitdagingen te voltooien, waarbij het spel teruggrijpt naar de klassieke gevechten uit de eerste Plants vs. Zombies voor mobiele apparaten. Het spel introduceert kenmerkende verdedigingsgameplay, verrijkt met nieuwe puzzel-avontuurelementen. Deze verbeterde ervaring daagt spelers uit met puzzelachtige gevechten, waarbij ze een reeks zombiegolven moeten verslaan met zowel vernieuwde planten als gloednieuwe zaailingen.

Binnenkort volgt meer informatie over Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia.