Microsoft Cloud platform

Wanneer je om je heen kijkt zie je tegenwoordig overal digitalisering van uiteenlopende processen. Ook in de wereld van het ondernemen kan de digitalisering van allerlei aspecten niet uitblijven. Er is dankzij de digitalisering voor bedrijven heel veel meer mogelijk geworden. Zo biedt het werken in de Cloud bijvoorbeeld allerlei mogelijkheden. Uiteraard kennen deze mogelijkheden ook een keerzijde. Maar dankzij het innovatieve Cloud platform van Microsoft hoef jij je daar geen zorgen over te maken. 

Beveiligingsmanagement van Azure 

Digitale processen bieden mogelijkheden, maar ze brengen ook risico’s met zich mee. Zo zijn er bijvoorbeeld altijd cybercriminelen actief die geïnteresseerd zijn in jouw gegevens. En toegang verkrijgen tot deze gegevens is in de Cloud in beginsel eenvoudig. Echter, met de juiste beveiliging kun je de cybercriminelen deze toegang weigeren. Wil jij voorkomen dat jouw onderneming te maken krijgt met een cyberaanval? Wil je voorkomen dat cybercriminelen jouw onderneming in een crisis brengen? Kies dan voor Azure Sentinel. Dit betreft een geavanceerd beveiligingssysteem voor jouw bedrijfsgegevens in de Cloud. Het systeem kan gegevens omtrent gebruikers en hardware verzamelen uit de Cloud. Het systeem zal mogelijke bedreigingen detecteren en onderzoeken. Is er een serieuze bedreiging gedetecteerd? Dan is dit innovatieve systeem in staat om direct maatregelen te nemen.

Welke mogelijkheden zijn er nog meer? 

De beveiliging van jouw bedrijfsgegevens is uiteraard onwijs belangrijk. Maar kies je voor Microsoft Cloud platform met Azure? Dan kun je op nog veel meer geavanceerde toepassingen rekenen. Neem bijvoorbeeld Microsoft power platform. Hiermee kun je innovatieve apps voor jouw onderneming ontwikkelen. Een voorbeeld van zo’n innovatieve app betreft een app voor verlofaanvragen. Deze app kan het aanvragen, verwerken en toekennen van verlofdagen vereenvoudigen. Dit is plezierig voor werknemer én voor werkgever. De apps die je met deze Microsoft tools kunt maken, optimaliseren diverse bedrijfsprocessen. Zo kun je efficiënter te werk gaan waardoor de productiviteit en daarmee ook de omzet stijgt. De platformen van Microsoft bieden eindeloos mogelijkheden voor jou als ondernemer. 

Microsoft experts inschakelen

Als ondernemer zijnde heb je dankzij de komst van de Cloud volop mogelijkheden. Er is meer mogelijk dan ooit tevoren. Echter, de bedrijfsprocessen zijn door de digitalisering veelal ook complexer geworden. Wil jij je als ondernemer zijnde kunnen richten op het ondernemen? Wil jij niet continu bezig hoeven zijn met de beveiliging van jouw bedrijfsgegevens in de Cloud? En wil je graag gebruikmaken van alle toepassingen die het Cloud platform van Microsoft biedt? Maar wil je niet al te veel tijd kwijt zijn aan het beheer ervan? Schakel dan gewoon de Microsoft experts in. Geniet van geoptimaliseerde digitale processen terwijl jij je met ondernemen bezighoudt.