Bespaar geld met refurbished

Ben je op zoek naar de nieuwste technische snufjes, maar zit je vast aan een bepaald budget? Dan is het een goed idee om te kijken naar refurbished elektronica. Refurbished elektronica is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook nog eens duurzaam.  

Duurzaam en goedkoop

Hoe kan een refurbished product helpen bij duurzaamheid? Verduurzamen kan op veel verschillende manieren. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Door een refurbished product aan te schaffen zorg je ervoor dat er minder CO2 uitgestoten wordt, waardoor je het milieu een handje mee helpt. Niet alleen is dit beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee. Door de inflatie zijn diverse producten gestegen in prijs. Waarom zou je ervoor kiezen om de hoofdprijs te betalen voor bijvoorbeeld een iPhone, iPad of een MacBook als dit ook voor veel goedkoper kan en dat met dezelfde voorwaarde als een nieuw product. Kies voor een refurbished iPhone, MacBook of iPad en profiteer van vele voordelen!

Refurbished elektronica

Je zou inmiddels wel denken hoe kan een refurbished product zoveel goedkoper zijn, daar moet wel iets mis mee zijn? Maar dit is niet het geval. Refurbished producten worden getest op diverse punten, mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Deze producten komen vaak uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Bij een refurbished product heb je tot tegenstelling van een tweedehands product wel zekerheid op jarenlang plezier en garantie. Eèn van de populairdere refurbished producten zijn ook wel de Apple producten. Denk hierbij aan MacBooks, iPads en iPhones. De prijzen van deze Apple producten stijgen constant. Wil je bijvoorbeeld een iPhone 12 aanschaffen, omdat deze iPhone een dubbele 12 megapixel camera heeft? Dan ben je veel goedkoper uit als je een refurbished versie aanschaft. Een refurbished iPhone 12 is 100% functioneel en vergelijkbaar met een nieuwe iPhone 12 in de winkel.

Refurbished webshop

Bij een refurbished website staat duurzaamheid op nummer èèn. Daarnaast vind je ook diverse elektronische producten voor mooie prijzen. Bij Refurbished.nl worden alle producten getest en heb je keuze tussen verschillende condities van het product. Alle producten van Refurbished.nl worden gecontroleerd op minimaal 50 punten, zoals het beeldscherm, camera, WiFi en batterij. Ook krijg je 3 jaar garantie op je aankoop en kun je altijd profiteren van gratis verzending. Zo kun je altijd met veel plezier genieten van jouw refurbished aankoop en ben je verzekerd van een goed werkend product.